Bilgi İşlem Danışmanlık Hizmetlerimiz

Periyodik Bakım

Bilişim Güvenliği Hizmetlerimiz

Sistem ve Ağ Güvenlik Analizleri

Network ve Ağ Çözümlerimiz

Yapısal Kablolama - Yerel Ağ - Wifi

Veri Merkezi Kurulumu

Veri Yedekleme ve Depolama

Fiber Optik Çözümlerimiz

Fiberoptik Kablolama ve Sonlandırma

SAP Business One Partner

Kurumsal Kaynak Planlama

01

Genesis Bilgisayar

Şirketimiz, sürekli gelişen ve uzmanları dışında takibi neredeyse imkansızlaşan bilişim sektöründe, şirketlerin teknolojik ihtiyaçlarını karşılamak için sektörü yakından takip edip uygun çözümler üretir. Sistem donanım satışından, servis bakım anlaşmalarına, web sayfası tasarımı ve güncellemesinden, anahtar teslim e-ticaret uygulamalarına, kablolu kablosuz ağ kurulumundan, teknik servis hizmetlerine bir çok alandaki ihtiyaçlarınızı karşılar.

Ürün ve hizmette kalite ilkesini benimseyen Genesis, müşteri odaklı yaklaşımı ve kişiye özel sunduğu çözümlerle bilişim sektöründe sürekli gelişen ve büyüyen bir firma olarak Faliyetini sürdürmektedir. Donanım ve sarf malzemelerinin satışı dışında müşterilerin ihtiyaçlarına özel yazılımlar tedarik ederek bir çok firmanın çözüm ortağı oldu.

Genesis Yazılım Bilgisayar Sistemleri
Genesis Yazılım Bilgisayar Sistemleri
02

İşletme
RAKAMLARIMIZ

Günümüzde bilgi işlem yapılarının işlevselliği sadece sorun olduğunda değil, sürekli ve doğru danışmanlık hizmeti almakla mümkün oluyor. ihtiyaca uygun yatırımlar yapmak, optimum maliyet ile maksimum performans sağlamak, sistemin işlevselliğini yürür halde tutmak ve olası felaket senaryolarından en asgari zarar ile çıkmak, uçtan uca entegre ve güvenli sistemler kurmak işletmeler için artık vazgeçilmez bir unsurdur. Doğru planlama yapmak, doğru donanım ve yazılımları seçmek, doğru konumlandırmak ve işletmek, bütün firmalar için hayati önem taşımaktadır.

2008 yılından beri faliyette olan işletmemiz, sistemlerinizi güvenli, kapalı ve entegre hale getirip, dünyanın en iyi ERP iş yazılımı ve iş zekası olan SAP Business One ile destekliyoruz. Böylece firmanızın sistem güvenliğini sağlıyor ve tüm maliyet kalemlerini, satış raporlarını, karlılık durumunuzu ve muhasebe verilerini gerçek zamanlı olacak şekilde, birebir elektronik ortamda izlemenize olanak sağlıyoruz.

Yani kısacası işletmenizin tüm bilgi işlem yapısı artık hem güvende, hem de cep telefonu veya tablet gibi ortamlarda, gerçek zamanlı, gerçek ölçekli ve aslına uygun bir şekilde zamana ve mekana bağımsız avcunuzun içinde.

Deneyimlerimiz en iyiyi arama, en iyisi için çalışma anlayışımızla kaliteli hizmet sunuyor, hizmet kalitemizi deneyimlerimizle geliştiriyoruz.

0
Yıllık Tecrübe
0
Mutlu Müşteri
0
Uzman
03

SAP Çözümleri

SAP Business One, küçük/orta ölçekli işletmenizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlandı. Hangi sektörde olursanız olun, ihtiyacınızı karşılıyoruz...

Finans yönetimi

SAP Business One, finansal operasyonunuzu yönetmenize ve sadeleştirmenize yardımcı olmak için eksiksiz araçlar sunuyor. Defterikebir ve yevmiye defteri girişlerini sürdürmek, vergi hesaplamalarını desteklemek ve farklı para birimleriyle işlem yapmayı sağlamak gibi gündelik muhasebe görevlerini otomatik hale getiriyor.

Satış ve müşteri yönetimi

SAP Business One, tüm satış sürecini ve müşteri yaşam döngüsünü (ilk iletişimden son satışa ve satış sonrası hizmete ve desteğe kadar) etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olacak araçları sağlıyor.

Satın alma ve stok kontrolü

SAP Business One; makbuzlar, faturalar, iadeler ve ödemeler de dahil olmak üzere tüm sipariş-ödeme döngüsünü yönetmenize yardımcı oluyor.

Üretim planlama

Gerçek-zamanlı stok güncellemeleri ve ürün bulunabilirliğinin kontrollerini yürütebilir, standart ve özel fiyatlandırmaları yönetebilirsiniz. Ayrıca hacim, nakit ve müşteri indirimleri uygulayabilir ve bunların etkilerini gösteren raporlar hazırlayabilirsiniz.

İş zekası

Microsoft Office ile entegre olan SAP Crystal Reports, çeşitli rapor formatları arasından seçim yapabilmenizi ve görüntülenen bilgilere erişimi kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Analitik ve raporlama

SAP Business One; satışlar, müşteriler, operasyonlar ve finans açısından tüm kritik bilgileri elde edip bunları ilgili çalışanların anında kullanımına açarak akıllı ve sağlam kararların daha hızlı alınmasını sağlıyor.

Aşağıdaki bilgileri doldurarak,
devam eden veya tamamlanmış servis işlemlerinize dair bilgilere ulaşabilirsiniz.