24 Mayıs 2023, Çarşamba
333

Genesis Bilgisayar Oki - Toshiba - Sharp marka yazıcıların Çorlu bayiisi ve yetkili servisidir. Her marka yazıcı ve barkod yazıcı (Kyocera, Epson, Xerox, Lexmark, Samsung Yazıcı, HP Yazıcı) arızalarında hızlı çözüm üreterek , orjinal veya muadil toner ve sarf malzemeleri tedarik etmekteyiz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda uygun ürünü belirleyerek  yazıcı, tarayıcı fotokopi makinası temin etmektedir.

Yazıcı, tarayıcı ve fotokopi makinalarınız için, periyodik bakım hizmetleri; yazıcı ve fotokopi teknik servis, yazıcı ve fotokopi  yedek parça ve toner, drum vb. sarf malzeme teminini sağlanmaktadır. İhtiyaç doğrultusunda yazıcı ve fotokopi revizyonları yapılmaktadır.

  Yıllık periyodik bakım sözleşmeleri ile cihazınız aylık olarak düzenli bakımları yapıldığında, cihazınızın kullanım ömrü uzar, sarf malzeme , yedek parça ve servis giderleriniz azalır, işletme bütçeniz yorulmaz.

 

HP YAZICI FOTOKOPİ  TEKNİK SERVİSİ ÇORLU - BROTHER YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU - GESTETNER YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -  RİCOH YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -  OKİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -   TOSHİBA YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -  KYOCERA YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU - OLİVETTİ YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -  XEROX YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU - CANON YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU - EPSON YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU - LEXMARK YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -  PANASONIC TEKNİK SERVİSİ ÇORLU -SAMSUNG YAZICI FOTOKOPİ TEKNİK SERVİSİ ÇORLU

 

Fotograf Galerisi

Aşağıdaki bilgileri doldurarak,
devam eden veya tamamlanmış servis işlemlerinize dair bilgilere ulaşabilirsiniz.